Избери новата си любима книга с Locus Publishing на Панаира на книгата!

 

Между 10 и 15 декември Locus Publishing с трите си марки Locus, Intense и Ink ще се включи в 47. Софийски международен панаир на книгата. Ще ви очакваме на обичайния щанд 105 на партера, готови да ви помогнем при избора на новата ви любима книга! По традиция сме подбрали най-доброто – любимите ви филмови истории, вдъхновяващи биографии, ръководства за самопомощ, полезни наръчници, свързани с продажби, преговори, комуникация, лидерство и други ключови умения на успешните личности.

На щанда ни ще откриете новите попълнения в каталога ни: “Ферари” на Брок Йейтс – изчерпателна и провокативна биография, в която журналистът Брок Йейтс се е опитал да обрисува възможно най-точен, непредубеден и безпристрастен портрет на Енцо Ферари – обикновен човек от Модена, успял да си изгради образ на свръхчовек сред своите ревностни почитатели и превърнал се в минииндустрия след смъртта си; “Невромантик” на Уилям Гибсън, с който, наричаният “баща на киберпънк движението“ и  “пророк на модерната епоха” Уилям Гибсън печели три от най-големите награди за научна фантастика – “Хюго”, “Небюла” и “Мемориалната награда на Филип Дик” – първият напълно съзнателен поглед към дигиталното бъдеще на човечеството – зашеметяващо видение, което предизвика цяло поколение читатели да преосмислят виждането си за технологиите и самите себе си, предсказание, което промени завинаги измеренията на въображението ни и начина по който говорим и мислим; “Изкуството да говорим” на Гревил Джанър – безценен компендиум от съвети, похвати и техники за овладяване на стреса преди публична изява, без значение реч, презентация или работна среща. Включените примерни речи и истории за преразказване ще улеснят подготовката ви, а богатият опит и свежият хумор на Гревил Джанър ще Ви убедят, че с правилната нагласа можете да се справите блестящо с всяка поява пред публика; “Маркетинг 4.0: От традиционното към дигиталното” на Филип Котлър, Хермауан Картаджая, Иуан Сетиуан солидна рамка, базирана на визия на потребителите – какви са днес и какви ще бъдат утре. Маркетинг 4.0 ще ви осигури предимството, нужно да достигнете до тях по най-ефективния начин.

Сред хитовите филмови заглавия с логото на Intense сме подготвили  незабравимия  роман на Тейлър Дженкинс Рийд “Дейзи Джоунс & The Six”, проследяващ изключителната история на една от най-големите групи през седемдесетте; “Как да спрем времето” на Мат Хейг – щедър, оригинален роман за изгубването и намирането на себе си, неизбежността на промяната и как можем да намерим щастието, ако само разполагаме с достатъчно време да се научим; “След това” на Ридиън Брук – вълнуващ роман, пропит с тъга и недоверие, човещина и надежда, история за последствията от войната, представени през погледа на две обикновени семейства, доскоро стояли от двете страни на фронта, която събира под един покрив победители и победени, история за любов, която се поражда, когато преминеш отвъд границата на отчаянието и скръбта; “Часовете” на Майкъл Кънингам – многопластова интерпретация на романа на Вирджиния Улф “Мисис Далуей”, донесла на автора награда “Пулицър.“Помощ” на Мариан Пауър, която разказва трогателно-забавното приключение на една британска журналистка, търсеща отговор на въпросите: Помагат ли наистина книгите за самопомощ, или съвършенството в реалния живот не съществува? И дали най-добрият начин да променим живота си е като открием кое не искаме да променяме?

Това, разбира се, съвсем не е всичко. Помислили сме и за всички вас, читатели, които няма да успеят да посетят щанда ни в НДК. До 15.12.2019 г., неделя, включително можете да се възползвате от 20% отстъпка на всички заглавия в сайта ни с промокод „20%”. Нужно е само да въведете кода при завършване на поръчката.

Елате, за да изберете новата си любима книга, с която да зарадвате себе си и близките си за празниците!

Ние, екипът на Locus Publishing, ви желаем весели, топли и уютни празници.

 

Следвай ни в
Facebookinstagram
Сподели в
Facebooktwitterpinterestmail