Нашите библиотеки

LOCUS PUBLSIHING INTENSE INK LOGO WEB COLORS-12

Ключовата дума за Locus е успех. Този успех постигаме благодарение на двете библиотеки за бизнес и лидерство.

В библиотека Carpe diem (Улови мига) ни очакват книги от професионалисти, които ни помагат да трупаме ценни знания и умения. По този начин се учим да постигаме целите си бързо и лесно.

Книгите от библиотека Via sine fine (Път без край) пък ни зареждат с вдъхновение, оптимизъм и кураж. Тук откриваме впечатляващи биографии и автобиографии на съвременни герои, които ни споделят своите тайни за щастлив и успешен живот.

Срещаме Intense в идеята за интензивно удоволствие дори в най-мрачните дни.

Библиотека Sic vita est (Такъв е животът) ни разкрива истории за любов, музика, звездни персони, злободневни клюки. Всеки от нас може да се превърне в главен герой на съвременните романи от тази поредица.

Благодарение на библиотека Lux in tenebris (Светлина в мрака) вече не се питаме дали филмът е по-добър от книгата. Заглавията от тази поредица ни доказват, че са много по-въздействащи от всяка високобюджетна продукция!

Към заглавията от библиотека Locus spiritualis (Духовно място) посягаме, когато дойде време да се обърнем навътре. Тези книги за личностно развитие и самопомощ са способни да променят животи само за няколко дни.

LOCUS PUBLSIHING INTENSE INK LOGO WEB COLORS-17
LOCUS PUBLSIHING INTENSE INK LOGO WEB COLORS-22

А когато нищо от това не ни е достатъчно, на помощ идва Ink . Нестандартното и креативно мислене обединяват книгите под тази марка.