Задавате ли си въпроса защо е нужно да се преправя гениалността на оригинала на Наполеон Хил и да се напише нещо специално само за жени след като правилата на успеха са едни и същи?

Да, правилата може и да са същите, но бизнес историите и правилата за успех обикновено са написани от и за мъже, без да се взимат под внимание уникалните женски качества, а жените подхождат към тях по друг начин и ги прилагат по различен начин от мъжете.

Имайки предвид промяната на влиянието на жените в цял свят, както и промяната в начина на водене на бизнес, Шарън Лехтър решава, че дамите се нуждаят от ръководство, подходящо за тях, написано от жени, изградили успешно своя живот.

Защо да прочетете книгата? Посочваме ви пет причини:

  1. Защото е написана специално за жени и се фокусира върху проблемите, които жените срещат в съвремието ни – от семейни проблеми, през ка­риер­но развитие, до управление на собствен бизнес. След като проучва много успели жени от миналото, интервюира успели жени днес и анализира “Мисли и забогатявай”, Лехтър запазва основната философия на Наполеон Хил, но пречупва тринайсетте стъпки към успеха през погледа на всички тези успели жени.
  2. Защото доказалите се с времето тринайсет стъпки към успеха са все така валидни за днешните читателки и това, което е помагало на успелите жени да просперират в миналото, може да се окаже най-подходящият съвет за жените, търсещи успех днес.
  3. Защото идеите, предложени от Шарън Лехтър, ще ви вдъхновят и заредят с енергия, ще ви накарат да се замислите, да погледнете на обикновените неща под друг ъгъл и да се почувствате готови да направите големи промени в начина, по който възприемате живота.
  4. Защото тази книга е резултат от дългогодишно проучване и изложените в нея принципи са универсални, практични и реално действащи. Следвайки определен алгоритъм по-бързо ще разпознаете какво ви въодушевява, а това ще ви побутне в правилната посока. Още докато четете ще ви се прииска да действате. А действията ви ще ви се отплатят, отвеждайки ви до осъществяването на вашите изгарящи желания.
  5. Защото никога не е късно да станете такива, каквито винаги сте мечтали, а финансовото благополучие, славата, признанието и щастието са достъпни за всички, които са готови и решени да се сдобият с тях.

Може да поръчате тази книга на сайта ни.

Ако публикацията ви е харесала, абонирайте се за бюлетина ни за още интересна и полезна информация от книгите ни.