Абсолютната неограниченост на д-р Джо Витале

Абсолютната неограниченост на д-р Джо Витале

Със сигурност сте чували за него. Ако сте гледали филма “Тайната” или сте чели едноименната книга, няма как да не сте останали пленени от неговото включване. Наричат го “Г-н Огън!”, а благодарение на неговите книги милиони хора по света повярваха в своите способности и взеха в ръце контрола над своя живот. В края на април издателство Intense пусна на български като част от своята библиотека LOCUS SPIRITUALIS новото преработено издание на най-важния труд на Джо Витале и това е чудесен повод да ви разкажем още за хипнотичния маркетолог, писател и музикант, променил съдбата на милиони.

Кой е Джо Витале

Д-р Джо Витале е президент на Hypnotic Marketing, Inc., консултантска фирма в областта на маркетинга. Наричат го „Интернет Буда” заради съвкупността от духовност и маркетинг нюх, които притежава. Вдъхновяващ оратор, коуч и автор, Джо дава стимул на всеки, който пожелае да следва съветите му.

Не целият му живот обаче е подчинен на успеха. Роден и израстнал в американския щат Охайо, Витале губи всичките си спестявания през 70-те и от дните си като бездомник извежда най-големите поуки в житейския си път. Няколко десетилетия по-късно то е не само успешен автор на над 25 книги, но и един от най-високоплатените мотивационни лектори в целия свят. Той отдава своя успех на постоянното самоусъвърженстване, а всичко, което е научил, описва в своите книги, семинари и аудио- и видеолекции.

В “Абсолютната неограниченост” Витале представя уникален метод, чрез който стресираните, претоварени и преуморени хора да преодолеят спънките и да постигнат целта си. За първи път в нея той разкрива тайнствения хавайски метод хоопонопоно, чрез който да постигнем здраве, благополучие, богатство, щастие и много повече. Благодаряние на тази книга, безспорно най-важната в кариерата на д-р Витале, милиони читатели от цял свят придобиват силата да поемат контрола на живота си в свои ръце и действително да постигнат мечтаното във всяка една област от живота си.

Книгата е написана в съавторство с хавайския терапевт и преподавател по съвременно хоопонопоно д-р Ихалеакала Хю Лен, който успява да лекува пациентите си без дори да ги вижда на живо.

“През живота си съм се уверил, че без водач човек върви неуверено по пътя към успеха си. Все още можеш да растеш, все още можеш да ставаш по-добър, но с правилната подкрепа можеш да извървиш пътя до начина на живот на богатите”, споделя д-р Витале.

Така че запомнете тези четири прости фрази и овладейте силата на хоопонопоно: “Моля те да ми простиш”, “Съжалявам”, “Обичам те” и “Благодаря ти”. Витале и Хю Лен разкриват подробностите в “Абсолютната неограниченост”.

Любопитно: Успешен музикант? Ами да!

Едно от нещата, които вероятно не знаете за д-р Витале, е, че той има зад гърба си 15 музикални диска. Да, правилно прочетохте, 15 албума с “лековита рок музика”, за някои от които дори има номинации за наградата Posi, наричана “Грами за позитивна музика”! Той определя себе си като “първия селф-хелп текстописец и певец”, а албумите си – като “честна музика”, която е “пир за сетивата”.

Не пропускайте и останалите книги на Джо Витале на български:

В Нулата – зоната на абсолютната неограниченост

“В Нулата” започва оттам, откъдето свършва “Абсолютната неограниченост” – съдържа нови истории, обяснява нови процеси и разкрива четвъртата степен на пробуждането.

Обяснява процесa, наречен “пречистване”, чрез който изтриваме ограничаващи ни програми и убеждения, които не осъзнаваме. Показва как чрез произнасянето на фразите “Съжалявам”, “Моля те да ми простиш”, “Обичам те”, “Благодаря” всички ние можем да достигнем божественото.

Милионерът, който се пробуди за духовното

Тази книга е бойният вик на един нов вид милионери – тези, които са в хармония с духовността, човечността, страстта… и просперитета. Практически манифест, който ви повежда към нови измерения на личното богатство, духовното израстване и, вследствие на това, към глобална промяна.

Витале създава формула, която повежда към съчетаването на парите и духовността, за да получите повече и от двете и се превърнете в сила на доброто в свят, който отчаяно се нуждае от нея.

Процесът припомняне

Тази книга показва как някои от най-великите постижения на историята са осъществени не единствено чрез невъобразими усилия, а чрез чудото на процеса припомняне. Ще видите и какви граници и рамки си поставяте самите вие и как да ги преодолеете и катализирате потенциала си..

Книгата на Джо Витале и талантливия музикант и продуцент Даниел Барет ще допадне, ще помогне, ще вдъхнови и освободи всеки, който се докосне до идеите й и реши да ги приложи в живота си.

Текстът е публикуван първо в сп. Книжарница, май 2018 г.

Следвай ни в
Facebooklinkedininstagram
Сподели в
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail