Заповядайте в библиотека LOCUS SPIRITUALIS

Както вероятно вече сте забелязали, през последните месеци преорганизирахме заглавията на Locus, Intense и Ink/Колоритания в няколко различни библиотеки. Така книгите ни са добре подредени по тематики, а за вас, читателите, ще бъде, надяваме се, още по-лесно да се ориентирате. Всяка седмица в блога представяме по една от библиотеките.

Име на библиотеката: Locus Spiritualis

Значение на името на български: Духовно място

Какво трябва да знаете за нея:  Добра храна, добър начин на живот, личностно усъвършенстване – Locus Spiritualis е за книгите, които карат духа ни да се чувства здрав в здраво тяло.

Популярни заглавия: “Как да мислим и постъпваме като котка” от Стефан Гарние“Пълно изцеление: живот без зърнени храни” от Уилям Дейвис и “Краят на болестите” от Д-р Дейвид Ейгъс и др.

Какво да очаквате от библиотеката: Една от следващите книги ще бъде посветена на т. нар. хормонална йога в много рядък за българския пазар формат, който обаче ще е много походящ за бавно четене и за подарък. След няколко седмици предстои да пуснем на пазара и ново издание на големия бестселър на Джо Витале „Абсолютна неограниченост“.

От 14 до 20 март 2018 г. включително можете да поръчате всяка от книгите от библиотека Locus Spiritualis с 15% отстъпка от нашия сайт – нужно е само да въведете код LOCUSSPIRITUALIS преди да сте завършили поръчката.