Непознатият Витале: Джо и музиката

Непознатият Витале: Джо и музиката

Този текст е част от Седмицата на Джо Витале, която организираме на сайта на Locus. До 29 април включително можете да поръчате всички книги на Витале от нашата електронна книжарница с 10% отстъпка.

Едно от нещата, които вероятно не знаете за д-р Витале, е, че той има зад гърба си 15 музикални диска. Да, правилно прочетохте, 15 албума с “лековита рок музика”. За някои от тях има номинации за наградата Posi, наричана “Грами за позитивна музика”!

Джо и Лековитата китара
Джо и Лековитата китара

Джо определя себе си като “първия селф-хелп текстописец и певец”, а албумите си – като “честна музика”, която е “пир за сетивата”. “Шестте ми албума включват оригинални мелодии и “терапия с песни”, разказва Витале. “Те често са изпълнени с позитивни послания за мотивация, трансформация и вдъхновение. Окуражаващите песни самоят начин да ви помогна да преминете през предизвикателствата и трудните времена.”

И няма как магията да се получи без вълшебен предмет – “Лековитата китара” на Джо Витале! Създадена от студиото за музикални инструменти iguitars, върху рифа й е изписана “хоопонопоно” мантрата “Обичам те. Съжалявам. Моля те, прости ми. Благодаря ти.”

Чуйте и една от песните, за които Джо има номинация за Posi – ‘Everybody’s Goin’ Thru Something’ от първия му албум “Strut!”. Той пише песента, за да “напомня на всички, че имаме както мечти, така и страдания. И ако проявяваме повече разбиране към останалите, можем да постигнем мир със себе си и със света”.

В блога на Джо Витале можете и да откриете неговите любими класически песни, които действат мотивиращо във всяка една ситуация – вижте ги тук.

Следвай ни в
Facebooklinkedininstagram
Сподели в
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail