„Изкуството на победата“ печели български почитатели в Минеаполис

„Изкуството на победата“ печели български почитатели в Минеаполис

Винаги сме казвали, че двигателят на работата ни сте ВИЕ, нашите читатели, и днес за пореден път се убеждаваме, че има смисъл в това. Една от нашите читателки, модният стилист и създател на бранда ‘Dressed by Tia‘ в Минеаполис – Тиа Станкова – сподели в социалните медии искрено и трогателно мнение за биографията на един от най-влиятелните търговски мениджъри в света – Фил Найт. Книгата „Изкуството на победата“ е истинско вдъхновение за мъже и жени по целия свят и както си говорихме в личен разговор със самата Тиа – струва си да достигне до повече хора, защото това е от книгите, които имат потенциала да променят животи.

Ето какво сподели Тиа:

„Тази книга е едно от онези четива, които те държат буден до късно и ти е мъчно, когато ги прочетеш. Иска ти се да си пак някъде в началото или средата на разказа. “Shoe Dog” (в оригинал) е книга за впечатляващата историята на “Nike”.

Аз лично не бих я определила толкова като автобиография, колкото като наръчник по предприемачество, поднесен под формата на роман. В тези близо 500 страници се вълнувах и съпреживявах всяко развитие, предизвикателство и важно решетие на Фил Найт. Сякаш беше първата книга, която чета в живота си, но истината е, че видях себе си в много от ситуациите. Вълнението, страховете, съмненията и скоковете от високо, в които намаш парашут… Иска ми се да споделя още 13847 неща за тази книга, но ще спра до тук и щи ви оставя вие да намерите себе си в нея.

Може би е излишно да казвам, че препоръчвам да я прочетете.

Особено онези от вас, които сега стартират бизнес или са някъде по пътя… В първия случай ще ви спести много главоболия, а във втория ще ви окрили и успокой (почти).

ПП: Специални благодарности на Георги Ненов (водещ на подкаста „Свръхчовекът с Георги Ненов“), че препоръча тази книга.”

Снимка: Nev’Z Photography

Изкуството на победата