Книга на седмицата: „Изкуството на победата” от Фил Найт

Когато избираме книгите, които да издадем, се стремим те да са полезни, но и интересни за максимално широка аудитория. Без значение дали са част от бизнес колекцията ни Carpe Diem, от библиотеката за здравословен начин на живот Locus Spiritualis или дори предназначената за киномани селекция Lux In Tenebris, целта ни е всяко от изданията да достигне до своите читатели максимално бързо.

Една от книгите, с които сме особено горди – не само от качеството й, но и от начина, по който я възприе аудиторията, е биографията на създателя на Nike Фил Найт „Изкуството на победата”. Хареса се и на мъже с висок вкус и добри познания за бизнес литературата, и на градските жени, а един от спонсорите на националния отбор по художествена гимнастика дори подари на грациите ни по едно копие от книгата за късмет и вдъхновение!

Първа книга от поредицата ни за биографични и автобиографични книги, за която избрахме латинската фраза “Via Sine Fine” – “Път без край”, Найт описва подробно плашещите рискове, с които се сблъсква по пътя на Nike към върха, смазващите неуспехи, безпощадните конкуренти, многобройните скептици, недоброжелатели и враждебни банкери – както и многото си вълнуващи победи и критични ситуации.

Тази седмица ви даваме страхотната възможност да поръчате „Изкуството на победата” от сайта ни и да я получите с не по-малко ценен подарък – биографията на Серина Уилямс „Пътят към победата“, която издадохме през 2016 г.

Изкуството на победата

Следвай ни в
Facebooklinkedininstagram
Сподели в
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail