Твоята колекция на седмицата: „Здравето в лесни стъпки“ – 3 книги с 20% отстъпка

Твоята колекция на седмицата: „Здравето в лесни стъпки“ – 3 книги с 20% отстъпка

Понеделник е най-добрият ден да започнете да се грижите за най-ценното – Вашето здраве. Ето защо днес решихме да Ви предложим колекцията „Здравето в лесни стъпки“, която може да е Ваш верен спътник по пътя към по-добър живот. Колекцията е с 20% отстъпка и трите книги Ви предлагаме за 39,44 лв. вместо за 49,30 лв.

Книгите в колекцията са:

Прочетете повече за книгите от колекцията „Здравето в лесни стъпки“:

„Вечно млади“ от д-р Никълъс Перикон

Известният дерматолог д-р Никълъс Перикон е открил начин за превенция на болестите, свързани с остаряването, като в същото време кожата се запазва млада и организмът се чувства жизнен. Въз основа на науката нутригеномика − дисциплина, която обединява диетологията и дълголетието − неговата програма има за цел да задейства гените и биохимичните процеси, свързани с подмладяването, чрез суперхрани (сред които сьомга, кресон, семена от чиа, ечемичени кълнове, канела, какао); хранителни добавки (вит. К и D, пикногенол); хранителен режим и рецепти за ястия, които подпомагат изгарянето на мазнини; практикуването на йога и достатъчно почивка.

 

„Пълно изцеление: живот без зърнени храни“ от д-р Уилям Дейвис

Книгата ще ви помогне да си възвърнете метаболитното благополучие, даващо отражение в кръвната захар и други показатели, и за допълнителните стъпки след елиминирането на зърнените храни от менюто си. Това е вашият пътеводител към дълготрайно здраве и жизненост – и единствената книга, нужна ви, за да се откъснете от хватката на зърнените храни, да постигнете желаното тегло и продължително блестящо здраве.

 

„Лечение чрез енергийни точки“ от отец Джошуа

Лечението чрез енергийни точки е практика, съчетаваща енергия и специфични лечебни точки, разположени по тялото. При въздействие върху тези точки се подпомага освобождаването на блокирана негативна енергия. Така тялото възстановява баланса на позитивната енергия в различните органи и системи. При възстановяване на баланса в емоционалното, физическо и духовно тяло не остава място, където да се установи негативната енергия – болестта остава без „дом”.

 

Колекция: „Здравето в лесни стъпки“ – 3 книги с 20% отстъпка

Следвай ни в
Facebookinstagram
Сподели в
Facebooktwitterpinterestmail