Издателство Locus блесна на вторите Годишни награди на Академия Lemon Management

Издателство Locus блесна на вторите Годишни награди на Академия Lemon Management

В издателство Locus смятаме бизнеса си за мисия, но никой бизнес не може да бъде успешен без изграждането на добри партньорства. Затова за нас беше удоволствие да подкрепим вторите Годишни награди на Академия Lemon Management „Бизнес консултант на годината“ в сферата на продажбите чрез съдържание, които се състояха на 27 февруари в столичния хотел Marinela.

Един от акцентите на вечерта беше лекцията на Хари Аничкин за успешни продажби „Как да продаваме като Вълка от Уолстрийт“, вдъхновена донякъде от книгата на Джордан Белфърт „Пътят на вълка“, която Locus издаде през 2018 г. в своята библиотека с бизнес заглавия Carpe Diem. При връчването на подаръци за най-внимателните гости на лекцията собственичката на Locus Кремена Методиева сподели своето задоволство, че именно нашето издателство срещна българските читатели с книгата.

„За пореден път се уверих колко правилен е пътят на Locus – да поемем отговорност за разпространението на бизнес култура и да помогнем за посвещаването на читателите в бизнес познанието. Вярвам, че то се овладява чрез книги – чрез практика, разбира се, но и чрез споделения опит на успешни и доказали се професионалисти, каквито са нашите автори“, каза Методиева.

По-късно вечерта, когато дойде времето и за официалното връчване на бизнес наградите на Lemon Management, собственичката на Locus отново застана под светлината на прожекторите, за да отличи най-доброто бизнес издание за изминалата година. За приза се бориха три заглавия – „Ръководство за начинаещи брокери“ на Константин Пандов, „Вземете парите“ на Хари Аничкин и „Предприемачът“ на Пламен П. Попов. Изборът на журито определено е бил труден, но в крайна сметка с наградата „Бизнес книга на годината“ си тръгна Хари Аничкин.

Всички номинирани получиха и специално подбрани заглавия от бизнес колекцията на Locus.

Следвай ни в
Facebooklinkedininstagram
Сподели в
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail