Без изненади: Най-продаваните книги на Locus и Intense за ноември 2018

Често чуваме от вас, нашите читатели, следната реплика: „Тази книга ми е любима! Тя се търси най-много, нали?“. За нас винаги е интересно, а и много важно, как възприемате книгите ни, кои наши заглавия привличат вниманието на най-широка аудитория. Установихме, че статистиката, която дискутираме с екипа в началото на всеки месец, би заинтригувала и вас. Затова отсега нататък ще споделяме с вас класацията на най-продаваните 10 книги на издателство Locus/Intense за всеки месец.

А иначе – през ноември нямаше изненади и новата книга на Лорън Уайзбъргър „Когато животът те хване натясно“, която отново ни среща с любимите герои от „Дяволът носи Прада“, се нареди на челната позиция. След нея обаче са две нехудожествени заглавия – Библията на всеки добър търговец „Всичко може да се договори“ от Гевин Кенеди и появилата се в края на месеца „Твоята най-силна година“ от Майкъл Хаят, която ще ви помогне да извлечете най-доброто от почукващата на вратата 2019-а!

  1. „Когато животът те хване натясно“ от Лорън Уайзбъргър
  2. „Всичко може да се договори“ от Гевин Кенеди
  3. „Твоята най-силна година“ от Майкъл Хаят
  4. „Изкуството на победата“ от Фил Найт
  5. „Безусловна вярност“ от Джеймс Коми
  6. „Абсолютната неограниченост“ от Джо Витале и Хю Лен
  7. „Защо купуваме“ от Пако Ъндърхил
  8. „Роналдо срещу Меси“ от Джими Бърнс
  9. „Пълно изцеление: живот без зърнени храни“ от Уилям Дейвис
  10. „Снежни мандали“

Ще Ви очакваме на Софийския международен панаир на книгата между 11 и 16 декември – на щанд 106, етаж 1 в НДК. За тези от вас, които нямат път към София, нашият сайт ще приема денонощно поръчки!

Следвай ни в
Facebooklinkedininstagram
Сподели в
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail