Най-продаваните книги на „Locus” и „Intense” за декември 2018 г.

Последният месец на годината беше изпълнен с много емоции. Първо се проведе Панаирът на книгата в НДК – срещите с читатели ни вдъхновиха да продължаваме да работим дори още по-усилено. След това настъпиха коледните и новогодишни празници, които ни дадоха почивка, радост и, естествено, увеличиха купчините с нови книги на рафтовете ни.

Както вече споделихме с вас, всеки месец ще публикуваме в блога ни класацията за най-продаваните 10 книги на издателство „Locus Publishing”. Вижте на кои заглавия се довериха най-много наши читатели през декември.

През един от най-книжните месеци за годината първите три заглавия, които покориха нашите читатели, са нехудожествени. На челно място гордо застана „Изкуството на победата“ от Фил Найт, разкриваща история, зад която стоят години вяра, решителност, провал и трудности. История за смелостта да поемеш рискове от огромен характер, за да постигнеш мечтата си – да създадеш иновативен и конкурентен продукт. Да създадеш Nike – марка, която в момента е световен лидер в спортните стоки. Фил Найт и неговото приключение ще ви вдъхнат увереност, защото никой път не е лек, но и никоя мечта не е невъзможна.

 

След вдъхновяващия разказ за създателя на Nike се нарежда книгата „Моят път в айкидо“ от Добромир Друмев, която се появи на пазара в началото на декември и хвърля поглед към развитието на айкидо културата у нас. Изданието е част от библиотека VIA SINE FINE на „Locus” и е подходящо и за тепърва прохождащите в света на бойното изкуство. В „Моят път в айкидо“ Друмев начертава хронологията на айкидото в България, представена чрез събития от 80-те години на миналия век насам. От книгата ще разберете кои са най-важните уроци, най-незабравимите срещи с учители и философските възгледи, породени от източните бойни изкуства.

 

Челната тройка завършваме с „Всичко може да се договори“ на Гевин Кенеди, неслучайно наричана Библията на търговеца. Посветена на ключовите умения на успешните личности, книгата разкрива още и подходи в области като продажби и лидерство, които можете да тествате веднага. „Всичко може да се договори“е полезна и приложима във всички сфери на преговорите, независимо дали говорим за бизнес или лични отношения. Със своята интерактивност книгата на Гевин Кенеди ще ви убеди, че наистина „всичко може да се договори“.

 

Ето и целия списък с топ 10 на най-продаваните книги на издателство „Locus Publishing”:

  1. „Изкуството на победата“от Фил Найт
  2. „Моят път в айкидо“ от Добромир Друмев
  3. „Всичко може да се договори“ от Гевин Кенеди
  4. „Играч първи, приготви се“ от Ърнест Клайн
  5. „Когато животът те хване натясно“ от Лорън Уайзбъргър
  6. „Alibaba – Империята, която Джак Ма изгради“ от Дънкан Кларк
  7. „Да правим бизнес като Ричард Брансън“ от Дес Диърлав
  8. „Стратегия „Син океан““ от Р. Мобьорно и В. Чан Ким
  9. „Гънка във времето“ от Маделин Ленгъл
  10. „Лечение чрез енергийни точки“ от Отец Джошуа
Следвай ни в
Facebooklinkedininstagram
Сподели в
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail