Зареди се с Витамин В12 на Пролетния базар на книгата с Locus и Intense

Отново дойде онова очарователно пролетно време, в което всички любители на книгите подготвят списъците за нови попълнения за личните си библиотеки. Тази година Пролетният базар на книгата ще бъде на по-различно място – в парка пред НДК, но изненадите няма да са по-малко.

Доста изненади сме ви приготвили и ние – от 29 май до 3 юни ще можете да намерите книгите на Locus и Intense на щанд В12 в шатра В. И то не просто книги, а истински “Витамин В12”! Точно както витамините са полезни за имунната и нервната системи, така и нашите книги ви помагат да се чувствате по-щастливи и енергични, да реализирате мечтите си и да живеете по-добре!

Добре познатите ви библиотеки този път са под формата на различни серии от Витамин В12 и са с различни предписания – за по-добро бъдеще, за по-добър начин на живот, за борба със скуката, за децата.

На щанда ни ще можете да откриете буквално всички хитови заглавия на Locus, Intense и Колоритания от последните няколко години – книгите на Джо Витале, Ричард Кош, Джордан Белфърт, Стефан Гарние, Ърнест Клайн, д-р Дейвид Ейгъс, Мат Хейг, Денис Лихейн, както и книгите за оцветяване с героите от поредицата за Хари Потър.

И като споменахме Мат Хейг, най-новата му книга “Причините на останеш жив” ще ви очаква на щанд В12 на Пролетния базар на книгата от 30 май!

Следете най-важното около нашето участие на базара в специалното събитие във Facebook.

Следвай ни в
Facebooklinkedininstagram
Сподели в
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail