Започва седмицата на Джо Витале в сайта на Locus

Започва седмицата на Джо Витале в сайта на Locus

Честит ден на книгата, скъпи приятели! На 23 април и по повод новото издание на “Абсолютната неограниченост” на д-р Джо Витале решихме да направим специална седмица, посветена на един от най-обичаните ни автори.

“Абсолютната неограниченост” ще бъде отново в книжарниците от утре със страхотен нов превод на Маргарита Христова и пленителна корица от Емил Марков, а от днес до 29 април, неделя, ще можете да вземете всички налични книги на Витале от сайта ни с 10% отстъпка. През годините сме издавали и преиздавали немалко от тях, а на вашето внимание в момента са и “Милионерът, който се пробуди за духовното”, “В Нулата – зоната на абсолютната неограниченост” и “Процесът припомняне”, написана в съавторство с Даниел Барет.

През цялата седмица в блога ни ще можете да четете специални материали за Джо Витале, от които ще разберете повече за самия него и защо е вдъхновил толкова много хора през годините и ще научите подробности за някои от най-популярните му теории.

Ако искате да не пропускате новини като тази, абонирайте се за нашия e-mail бюлетин тук и се включете към нашата Facebook група “Книги за бизнес, удоволствие и усъвършенстване”.

Следвай ни в
Facebookinstagram
Сподели в
Facebooktwitterpinterestmail