Твоята колекция на седмицата: „Бъди разумен“ – 3 книги с 20% отстъпка

Твоята колекция на седмицата: „Бъди разумен“ – 3 книги с 20% отстъпка

Успехът и щастието имат различно измерение за всеки. По същия начин варират и методите, на които разчитаме, за да ги постигнем. Да си разумен означава да намериш баланса между това да се довериш на традиционното и да бъдеш отворен към неконвенционалното. Една от целите на Intense е да разчупи стереотипното мислене и да даде нови посоки и идеи за развитие. Колекцията „Бъди разумен“ постига това с три невероятни книги, които можете да вземете с 20% отстъпка – за 32,80 лв, вместо за 41,00 лв.

Колекцията Бъди разумен съдържа следните книги:

Прочетете повече за книгите от колекцията „Бъди разумен“:

„Милионерът, който се пробуди за духовното“ от Джо Витале

Книгата е практически манифест, който ви повежда към нови измерения на личното богатство, духовното израстване и, вследствие на това, към глобална промяна. Д-р Джо Витале, прочут милионер, автор на бестселъри и звезда от касовия филм „Тайната” създава формула, която повежда към съчетаването на парите и духовността, за да получите повече и от двете и се превърнете в сила на доброто в свят, който отчаяно се нуждае от нея. Тази книга е призив за действие, който ви заставя да се пробудите, да се изправите и да се превърнете в мощен израз на своята страст, богатство и желанието ви да промените нещо. Тя ви приканва да се превърнете в истински Пробуден милионер. Още днес.

 

„Как да мислим и постъпваме като котка“ от Стефан Гарние

Както в работата, така и в отношенията със семейство и приятели, котката може да ви научи как да устоявате на стреса, да пазите независимостта и харизмата си, и да влияете дискретно на случващото се около вас. Вдъхновен от своя котарак Зиги, Стефан Гарние разглежда 40 неразривно свързани качества на тези мистериозни животни, които са напълно приложими в нашето човешко ежедневие.

 

„Причините да останеш жив“ от Мат Хейг

На всеки петима души един страда от депресия. Мат Хейг разказва как е преживял житейската криза, нелеко, но триумфиращо е преодолял болестта, която едва не го унищожава, и как се е научил да живее наново. Твърдо вярва, че най-старото клише е и най-вярното: има светлина в края на тунела. Хейг ни учи и насърчава да празнуваме малките радости и миговете на душевна хармония; напомня ни, че винаги има причини да останем живи. Вълнуваща, забавна и ведра книга, която ни показва как да живеем по-добре, да обичаме по-добре, да се чувстваме по-добре.

 

Колекция: „Бъди разумен“ – 3 книги с 20% отстъпка

Следвай ни в
Facebookinstagram
Сподели в
Facebooktwitterpinterestmail