Твоята колекция на седмицата: „Истинските истории на успеха“ – 3 книги с 20% отстъпка

Твоята колекция на седмицата: „Истинските истории на успеха“ – 3 книги с 20% отстъпка

Книгите, които издаваме, са винаги внимателно подбрани, така че да бъдат не само интересни, а и полезни на нашите читатели. За радост, обратната връзка, която получаваме от Вас, ни стимулира да продължаваме в същия дух. От благодарност към всички наши читатели решихме да съберем някои от най-популярните ни заглавия в тематични колекции, които ще можете да поръчате от сайта ни с отстъпка 20%.

Първата колекция, която Ви представяме се нарича „Истинските истории на успеха“ и съдържа следните книги:

 

Реалната цена на трите книги е 59,40 лв., но сега можете да ги вземете с 20% отстъпка – общо за 47,52 лв.

 

„Открито“

Динамична и изпълнена с откровения автобиография, която ще допадне на всички поколения читатели. Книгата е истинска наслада за почитателите на спорта, но ще заплени дори онези, които не се интересуват от тенис. Също като играта на Агаси, тя налага нов стандарт за стил, темпо и въздействие.

 

 „Изкуството на победата“

Първа книга от поредицата ни за биографични и автобиографични книги, за която избрахме латинската фраза “Via Sine Fine” – “Път без край”, Найт описва подробно плашещите рискове, с които се сблъсква по пътя на Nike към върха, смазващите неуспехи, безпощадните конкуренти, многобройните скептици, недоброжелатели и враждебни банкери – както и многото си вълнуващи победи и критични ситуации.

 

 „Да играеш без правила“

Пикантна история за момичето-чудо на корта и бляскавия, кръвожаден свят на професоналния тенис. Лорън Уайзбъргър се завръща с нов герой, когото да мразим с искрено удоволствие. Тази книга е порочно забавна секси лудория в свят, където залозите са високи – и никой не играе по правилата.

Колекция „Истинските истории на успеха“ – 3 книги с 20% отстъпка

Следвай ни в
Facebookinstagram
Сподели в
Facebooktwitterpinterestmail