Твоята колекция на седмицата: „Моето по-добро Аз“ – 3 книги с 50% отстъпка

Твоята колекция на седмицата: „Моето по-добро Аз“ – 3 книги с 50% отстъпка

Тазседмичната ни тематична колекция на фокус се нарича „Моето по-добро Аз“. Тя съдържа книги, които са перфектни помощници в мисията да се усъвършенстваме всеки ден и със съветите си могат да Ви направят по-добри професионалисти и по-щастливи хора. Колекцията е с цели 50% отстъпка и вместо за 43,90 лв., можете да се сдобиете с нея за 21,95 лв.

Ето и кои са те:

Прочетете повече за книгите от колекцията „Моето по-добро Аз“:

„Как да спечелим по един час всеки ден“ от Майкъл Хепъл

Това бързо и лесно четиво работи и е пълно с блестящи идеи, тактики и предложения, предназначени да ви спечелят ценно време. Ако сте готови да инвестирате само час от времето си, за да прочетете, да подберете идеите, които ви се сторят ефективни и ги приложите, ще си създадете допълнително време – във всеки един ден и по неподозиран досега начин.

„Как да сложим край на безпорядъка“ от Питър Уолш

С присъщото си чувство за хумор и насърчаващи съвети, Питър Уолш ни показва как да се справим с наистина важен въпрос: Каква е представата ни за живота, който искаме да живеем? След това ни предлага прости техники и подробен план, за да оценим състоянието на дома си, да степенуваме вещите си по важност и да се разделим с ненужните, които пазим и които ни пречат да водим желания живот. Резултатът е свободно пространство, по-малко стрес и повече енергия, осигуряващи по-щастлив и пълноценен живот всеки ден.

„Да правим бизнес като Ричард Брансън“ от Дес Диърлав

Тази книга съдържа точен анализ на причините за дългогодишния успех на Ричард Брансън. След като я прочетете, вероятно ще го видите като брадясал кръстоносен рицар или просто като пропуснал сутрешното бръснене капиталист, но независимо от образа му, един извод едва ли ще ви убегне – той е забележителна личност. Вече три десетилетия Брансън заслепява британската бизнес сцена с уникално съчетание от стойност и стил.

Колекция „Моето по-добро Аз“ – 3 книги с 50% отстъпка

Следвай ни в
Facebookinstagram
Сподели в
Facebooktwitterpinterestmail