Твоята колекция на седмицата: „Нарисувай магията“ – 4 книги с 50% отстъпка

Твоята колекция на седмицата: „Нарисувай магията“ – 4 книги с 50% отстъпка

Тази седмица ви провокираме да откриете творческата си същност с няколко от любимите ни книги от “Колоритания”. Книгите от колекция Нарисувай магията са подходящи за моментите, в които искате да се освободите от стреса, да си създадете ваша собствена цветна хармония и да ѝ се насладите! Може да я закупите с 50% отстъпка – за 28,45 лв, вместо за 56,90 лв.

Колекцията Нарисувай магията съдържа следните книги:

Прочетете повече за книгите от колекцията „Нарисувай магията“:

„Магичният град“от Лизи Мери Кълън

Талантливата млада художничка Лизи Мери Кълън е създала изумително красиви и богати илюстрации, представящи колекция от известни емблематични места от цял свят. Тук ще откриете изображения на Лондон, Париж, Сан Франциско, Барселона, Ронда, Япония, Москва, Амстердам, Берлин, Рим, Ню Йорк, Египет, Малта, Рио, Сидни и Венеция.

 

„Хари Потър: Магически същества“

Изпълнена с детайлни илюстрации, вдъхновени от филмите за Хари Потър, тази книга за оцветяване представя съществата от Забранената гора, Езерото и много други. Разкрийте любими сцени, като бягството на Хари, Рон и Хърмаяни от „Гринготс” на гърба на змей, и изследвайте сложни мотиви, вплитащи различни създания, в това интерактивно пътешествие през магьосническия свят.

 

 

„Хари Потър за оцветяване“

Изпълнена със завладяващи илюстрации, тази магична книга ще ви увлече в оцветяването на невероятни свят на Дж. К. Роулинг. Книгата за оцветяване не само е уникален подарък за всеки, който като дете се е надявал да получи писмото си от „Хогуортс” или за първи път открива точно тази магия – тя е и първа част от предстоящи четири тематични заглавия, всяко разкриващо по нов начин още малко от любимата сага.

 

„Дзен драскулки. 365 абстрактни рисунки за вдъхновение, релаксация и медитация“ от Мийра Лий Пател

Настоящата книга ще ви помогне да направите първите стъпки към успокояването на съзнанието. Рисунките в стил „зентангъл“ са лесни упражнения за медитация. Всяко от тях отнема 15-20 минути, през които да завършите зададения мотив. На всяка страница има скица, която да запълните с повторяеми мотиви или драскулки − където ви отведе съзнанието.

Колекция: „Нарисувай магията“ – 4 книги с 50% отстъпка

Следвай ни в
Facebookinstagram
Сподели в
Facebooktwitterpinterestmail