Твоята колекция на седмицата: „Успехът: мисия възможна“ – 4 книги с 20% отстъпка

Твоята колекция на седмицата: „Успехът: мисия възможна“ – 4 книги с 20% отстъпка

Една от любимите библиотеки на читателите на издателство Locus е Carpe Diem. В превод от латински фразата означава „улови мига“ и е продължение на основния слоган на Locus – Инвестирай в знание”. Книгите, включени в библиотеката, са свързани с продажби, преговори, комуникация, мениджмънт, лидерство и др. Подбираме ги така, че да са практични, но и приложими за българската среда. И тази седмица продължаваме с щедрите си предложения и ви представяме колекцията с книги от библиотека Carpe Diem – „Успехът: мисия възможна“. Тя съдържа четири книги, които можете да закупите с 20% отстъпка – за 62,24 лв. вместо за 77,80 лв.

Колекцията „Успехът: мисия възможна“ съдържа следните книги:

Прочетете повече за книгите от колекцията „Успехът: мисия възможна“:

„Пътят на вълка : Пряка линия на продажби“ от Джордан Белфърт

Написана в неговия неподражаем стил, „Пътят на Вълка” разкрива тайната на това как да убедим някого да направи нещо и обучава читателите, независимо от възрастта, образованието или нивото им на умения, да се превърнат в майстори на продажбите, предприемачи и оратори, умеещи да преговарят и да сключват сделки.

 

„Alibaba – империята, която Джак Ма изгради” от Дънкан Кларк

Увлекателен разказ за начина, по който учител създава една от най-ценните компании – конкурент на Walmart и Amazon – и променя световната икономика завинаги. Джак Ма, човек със скромни възможности, започнал професионалния си път като учител по английски език, основава и само за петнайсет години превръща Alibaba в една от най-мощните компании в света, от която зависят стотици милиони потребители.

 

„Код за успех: Опростявай“ от Ричард Кош и Грег Локууд

През последните четирийсет години Ричард Кош работи за намирането на прости и елегантни принципи, които ръководят успеха на компаниите. В хода на съвместната си работа с рисковия капиталист Грег Локууд и с подкрепата на специално сформиран изследователски екип от OC&C Strategy Consultants Кош успя да открие елементарен принцип, който обединява напълно различни компании с изключително висока стойност, като IKEA, Бостънската консултантска група, Honda и Uber, и той е опростяване.

 

„Принципът 80/20 и още 92 силови закона на природата“ от Ричард Кош

В това изключително необходимо продължение на “Принципът 80/20” – основния силов закон, помогнал на милиони хора да постигат повече с по-малко усилия, Кош разяснява още 92 универсални принципи и закони, извисяващи науката на успеха в изпълнената с предизвикателства бизнес среда.

Колекция: „Успехът: мисия възможна“ – 4 книги с 20% отстъпка

 

Следвай ни в
Facebookinstagram
Сподели в
Facebooktwitterpinterestmail