Твоята колекция на седмицата: „Време за трилъри“ – 4 книги с 50% отстъпка

Твоята колекция на седмицата: „Време за трилъри“ – 4 книги с 50% отстъпка

Четем за удоволствие, но и за да предизвикаме ума си. Доколко можем да разгадаем въображението на писателите и да познаем кой е престъпника преди финала на книгата? Трилърите на Intense са перфектни примери за четива, които ви провокират да мислите докато четете, а напрежението остава гарантирано до последната страница. Колекцията Време за трилъри може да закупите с 50% отстъпка – за 32,45 лв, вместо за 64,90 лв.

Колекцията Време за трилъри съдържа следните книги:

Прочетете повече за книгите от колекцията „Време за трилъри“:

„Залавянето на Вълка от Уолстрийт“от Джордан Белфърт

В това зашеметяващо повествование прословутото „лошо момче” на Уолстрийт –печелещият по милион на седмица търгаш с евтини акции – ни превежда през житейската си драма: от нахлулите в имението му агенти на ФБР, през сделката, която сключва, да предаде най-старите си приятели и колеги, до проговорилата най-сетне негова съвест.

 

„Търговецът на оръжие“ от Хю Лори

Томас Ланг е наемен убиец с добро сърце – освен него и мотора си Кавазаки няма какво друго да губи. Оказва се в епицентъра на истинска каша, в която са забъркани поръчкови убийства, хеликоптери, секретни служби, терористични организации… И, както подобава на един истински шпионски роман, тук има знаково присъствие на красиви жени!

 

„Диваци“ от Дон Уинслоу

Бен – богат бизнесмен от Лагуна Бийч, мирен, отдаден на благотворителност, и най-близкият му приятел Чон, бивш морски тюлен и наемник, развиват тайна домашна индустрия – отглеждат суперкачествена марихуана, като извличат огромни печалби от лоялните си клиенти. И двамата са влюбени в красавицата Офелия. Животът в южнокалифорнийското градче е идиличен… докато мексиканският картел Баха не решава да наложи сътрудничество с него.

 

„Убивай ги нежно“ от Джордж Хигинс

Джаки Коган е наемен убиец, работещ за мафията, на когото възлагат най-трудните и опасни задачи. След извършване на мащабен обир по време на игра на покер, мафиотските босове се обръщат към него за пореден път. Разполагащ с ограничено време, Коган трябва да намери парите и да елиминира всички свързани с обира.

Колекция: „Време за трилъри“ – 4 книги с 50% отстъпка

 

Следвай ни в
Facebookinstagram
Сподели в
Facebooktwitterpinterestmail